Hirdetés
. Hirdetés

Internetezés az Air France–KLM repülőin

|

Repülőgépen ülve sem kell nélkülöznünk az internetet.

Hirdetés

Roamingolás nélküli internetszolgáltatást vezet be járatain az Air France-KLM. A hordozható 4G wifi hotspottal megvalósított internet-hozzáférés a légitársaság és a Transatel telekommunikációs vállalat közös fejlesztése, a neve Bitebird (www.bitebird.com). Azért, hogy maga az út is szórakoztató és hasznos internetezéssel teljen, az utasoknak a www.store.flyingblue.com oldalon kell megvásárolniuk a hotspot készüléket, amelynek az ára 99,95 euró vagy 55980 Flying Blue mérföld, de az ár már 50 eurós adatforgalmi keretet foglal magában.

Hirdetés

A 30 eurós kredit 25 euróért tölthető fel a hotspotra, 50 euró adatforgalom pedig 40 euróba kerül majd. A nagyobb adatcsomagért (130 euró) 100 eurót kell fizetni.

A Bitebird hotspot a jelszóval ellátott SIM-kártyának köszönhetően privát, és biztos kapcsolatot szolgáltat. A Bitebird akár tíz eszközt (okostelefont, tabletet, PC-t) képes egyszerre kiszolgálni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.