Hirdetés
. Hirdetés

iOS-es appot vett a Vimeo

|

A népszerű videomegosztó felvásárolta az Echograph-ot a Clear-Mediától.

Hirdetés

A Vimeo felvásárolta az iOS alatt GIF-ek készítésére alkalmas Echograph-ot a Clear-Mediától. A megállapodás pontos részleteit nem közölték, néhány információt azonban lehet tudni a tulajdonoscserével kapcsolatban.

Az Echograph, amely iPhone-ra és iPadre érhető el, lehetővé teszi, hogy a videókból rövid, GIF-es animációkat készítsenek a felhasználókat. Az üzlet keretén belül a Vimeo az Echograph-ot ingyen kínálja majd az iTunes App Store-ban. Az app készítője, Nick Alt a Clear-Media ügyvezetői posztját hagyja ott a Vimeo mobilios és platformok közötti fejlesztési alelnöki posztjáért. 

Nem a Vimeo az egyetlen vállalat, amely szeretne új teret hódítani az interneten a GIF-ekkel. A Twitter a múlt hónapban adta ki a Vine-t, amely egy olyan iOS alatt futó alkalmazás, aminek a segítségével hat másodperces klipek készíthetőek, a GIF-szerű élményt utánozva. A Vine-nak sikerült nagy figyelmet szereznie, egy nap alatt ugyanis az App Store toplistájának az élére került, később pedig a felnőtt tartalmai miatt kavart nagy visszhangot.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.