Hirdetés
. Hirdetés

Irodai felhasználók szívét rabolná el a Google

|

A keresőcég célja a Microsoft Office csupán alapvető funkcióit igénylő irodák 90 százalékának elhappolása.

Hirdetés

Ugyan a vállalati Google Apps felhasználók már 2007 februárja óta igénybe vehetik a keresőcég Dokumentumok szolgáltatását, ám az online megoldás a kizárólag alapfunkciókat igénylő irodák számára csak az utóbbi körülbelül egy évben vált komolyan vehető alternatívává a Microsoft Office-szal szemben.


A Google szerint mostanra eljött végre a Dokumentumok ideje, vagy legalábbis a vállalat üzleti ügyfelek kiszolgálására létrehozott részlegének vezetője szerint az elkövetkező időszakra kitűzött céljuk az, hogy a csupán alapvető funkciókat igénylő irodák 90 százalékát rávegyék a szolgáltatás használatára.


A Dokumentumok látványos fejlődése ellenére a terv rendkívül ambiciózusnak tűnik, hiszen a minimális költségvetésből gazdálkodni kényszerült vállalatok átállhatnak a LibreOffice, OpenOffice vagy IBM Lotus Symphony programcsomagokra is, amelyek ingyenességük mellett jóval többet tudnak a Google szolgáltatásánál, noha csoportmunka terén tagadhatatlan a keresőcég termékének előnye.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.