Hirdetés
. Hirdetés

Ismét leállítja a gyártást a pozsonyi Volkswagen

|

Az ellátási láncokkal kapcsolatos logisztikai feladatok elvégzésére és a készletek feltöltésére használják ki az időt.

Hirdetés

A hét eleji kétnapos leállás után a jövő héten ismét szünetelteti a gyártást minden részlegén a pozsonyi Volkswagen. Az ok elsősorban a félvezetők és más alkatrészek hiánya. Az üzemszünetről a TASR hírügynökséget Lucia Kovarovič Makayová, a cég szóvivője tájékoztatta.

"A világszerte tapasztalható alkatrészhiány, főleg a félvezetők hiánya, továbbá az ukrajnai helyzet miatt a Volkswagen Slovakia kénytelen módosítani a gyártási programját. Április 4-től 8-ig minden részlegen szünetel az autógyártás" - mondta Kovarovič Makayová.

Hirdetés

A leállást az ellátási láncokkal kapcsolatos logisztikai feladatok elvégzésére és a készletek feltöltésére akarja kihasználni a gyár.

A szóvivő hozzátette, a Volkswagen Slovakia szakemberei naponta elemzik az ellátási láncok globális helyzetét, hogy minimalizálni tudják a termeléskiesést. "Ennek ellenére a jövő héten kénytelenek vagyunk leállítani a gyártást" - tette hozzá a szóvivő.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.