Hirdetés
. Hirdetés

IT-felsővezető képzés indul Magyarországon

|

Február 19-ig lehet jelentkezni a Kommunikációs és Üzleti Főiskolán (BKF) az első, IT-területen induló felsővezetői képzésre.

Hirdetés

Magyarországon elsőként a BKF indít felsővezető képzést ezen a területen, Executive MBA for IT (közgazdász diplomával rendelkezők esetében Executive MBA for IT szakközgazdász) néven. Az MBA (Master of Business Administration) a legnagyobb presztízsű posztgraduális diploma a világon, melyet nemzetközileg is elismernek. A képzésre február 19-ig lehet jelentkezni, az intézmény február 6-án nyílt napot is tart, ahol az érdeklődők részletes információt kaphatnak a szakról és feltehetik kérdéseiket.

bkf
bkf

A képzés során elismert vállalati és informatikai vezetőktől, egyetemi, főiskolai oktatóktól, és szenior vezetési tanácsadóktól sajátíthatják el a hallgatók a vezetői tevékenységhez szükséges tárgyi és gyakorlati ismereteket, készségeket. A szak vezetője Hetyei József Certified Management Consultant, a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság szakértője, a Magyar Közgazdasági Társaság tagja, a Menedzsment informatikai szakkönyvek sorozat és a Menedzsment tanácsadási kézikönyv 2010 társszerzője, sikeres, elismert szakíró és szenior vezetési és információmenedzsment tanácsadó.

„Az információs és kommunikációs technológia (IKT) lehetőségeinek kihasználása a vállalati, pénzintézeti és kormányzati szektorban is kiemelten fontos. A sikerhez elengedhetetlen egy olyan vezető, aki az IKT előnyeit kiaknázva szakszerűen, eredményesen menedzseli a folyamatokat és koordinálja a munkát. A BKF-es MBA képzés elindításával egy űrt sikerül betöltenünk az IT-képzésben Magyarországon, erre pedig már égető szükség volt” – nyilatkozta Hetyei József, szakvezető.

A jelentkezés feltétele egyetemi vagy főiskolai végzettség (gazdaságtudományi, illetve informatikai, szoftver vagy műszaki területen szerzett diploma és legalább 3 éves gyakorlat, vagy legalább 3 éve szerzett bármilyen egyetemi, főiskolai diploma és IKT gyakorlat), valamint legalább egy idegen nyelven legalább középfokú ismerete.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.