Hirdetés
. Hirdetés

Jegyrendszer a Microsoftnál - készülnek a Vista-kuponok

|

A vezető PC-gyártók megegyeztek a Microsofttal, hogy számos, az év végén eladott géphez ingyenes Vista-kupont mellékelnek. A rendszer futtatására alkalmas gépek megvásárlásával így nem kell januárig várni.

Hirdetés

A hagyományosan jólinformált tajvani PC gyártóktól származó értesülések szerint a szoftveróriás és a vezető PC forgalmazók megegyeztek abban, hogy az idei negyedik negyedévben - mely a legerősebb időszak a PC-s eladásokat tekintve - értékesített "Vista Ready", azaz a Windows Vista futtatására alkalmas PC-khez világszerte ingyenes kupont mellékelnek majd. Ezzel a felhasználók ingyenesen válthatnak majd a jövő év első negyedévére ígért operációs rendszerre. Ray Chen, a Compal Electronics elnöke állítólag egy tegnap tartott befektetői konferencián szintén megerősítette a kuponrendszerrel kapcsolatos megállapodás hírét.

A kuponokkal a felek azt szeretnék elérni, hogy a Vistára váltani szándékozó felhasználók ne várják meg a jövő év elejét az új hardver beszerzésével. Az információt kiszivárogtató forrás szerint a Microsoft már júliusban megegyezett a gyártókkal, de az utolsó negyedévig titokban akarták tartani a "jegyre adott" Visták ügyét, hogy az ne befolyásolja a harmadik negyedéves eladásokat.

Az óvatosabb felhasználókban azonban mindenképpen felmerülhet a kérdés, hogy a Vista számos változata közül majd melyikre lehet átváltani az ingyenes kuponok révén.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.