Hirdetés
. Hirdetés

Jó hír a UPC Magyarországról

|

Erős első negyedévet zárt a UPC Magyarország, a világ legnagyobb kábelkommunikációs- és multimédia vállalatának, a Liberty Globalnak hazai leányvállalata.

Hirdetés

Az előfizetések (RGU-k) száma az előző év azonos időszakához képest 104 ezerrel növekedett, és így meghaladta az 1 945 000-t. Az előző évhez viszonyított teljes árbevétel-növekedés pedig kimagasló, 11%-os emelkedést mutat, a hálózatfejlesztési aktivitásoknak, a mobil- és üzleti szegmensnek és a magas hozzáadott értéket képviselő, innovatív szolgáltatásoknak köszönhetően.

2017 első negyedévének legfontosabb eredményei a UPC-nél:

⦁    11%-os árbevétel-növekedés az előző év azonos időszakához viszonyítva
⦁    Az előfizetések (RGU-K) száma az első negyedév végére meghaladta az 1 945 000-t
⦁    Országszerte 1 738 000 háztartásban elérhetőek a UPC szolgáltatásai
⦁    A lakossági és üzleti ügyfelek száma megközelíti a 825 ezret
⦁    A mobil előfizetések száma március végére meghaladta a 67 ezret
⦁    A dinamikusan zajló hálózatfejlesztés, az üzleti szolgáltatások sikerei, a magas hozzáadott értéket képviselő innovatív szolgáltatások, valamint a korszerű, egyre nagyobb sebességre képes szélessávú hálózat jelentik a növekedés motorját a UPC-nél.

Az első negyedévben az előző év azonos időszakához képest 11%-os árbevétel-növekedést produkált a UPC Magyarország. A kiemelkedő teljesítményt a dinamikusan fejlődő üzleti szolgáltatások üzletág eredményei, az egyre bővülő mobil szolgáltatások és a szélessávú hálózat fejlesztése alapozták meg.

Az előfizetések (RGU-k) száma az első negyedév végére 1 945 000 fölé emelkedett. 2017. március 31-ig összesen 632 840 szélessávú internet előfizetést regisztráltak, amely 35 590-nel haladja meg az egy évvel korábbi értéket. Az analóg és digitális televízió előfizetések száma pedig 11 380-nal emelkedett ugyanebben az időszakban, így összesen több mint 663 900 televíziós előfizetést nyújt országszerte a UPC.

Ami a vezetékes telefon előfizetéseket illeti, ezek mennyisége egy év alatt több mint 31 700-zal gyarapodott, így az első negyedév végére elérte az 581 100-at. A UPC által nyújtott mobil szolgáltatások előfizetői tábora 67 ezresre bővült, ami 25 740-nel több, mint a 2016 március végi létszám.

Dinamikusan fejlődik a UPC Magyarország innovatív termékeinek népszerűsége. Az otthonok falain kívül is folyamatos televíziós élményt kínáló Horizon Go szolgáltatást aktívan használó ügyfelek száma egy év alatt megnégyszereződött. A nagysebességű wifi router, a Connect Box pedig valódi sikertörténet, hiszen országszerte már harmincszor annyi UPC előfizető lakásában és irodájában működnek ilyen készülékek, mint egy évvel korábban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.