Hirdetés
. Hirdetés

Jó hírek a UPC Magyarországtól

|

A vezetékes szolgáltatások kiemelkedő teljesítménye mellett az üzleti- és a mobil szegmens sikerei, valamint a folytatódó hálózatfejlesztések járultak hozzá a vállalat sikereihez.

Hirdetés

Az összes üzletág erős teljesítményének eredményeként 6,1%-os árbevétel-növekedésről, emellett pedig emelkedő előfizetés- és ügyfélszámról számolhat be a UPC Magyarország 2018 második negyedévében. A kiváló üzleti eredményeket a továbbfejlesztett ajánlatok és a kibővített készülék portfólió sikere, illetve az üzleti- és a mobil üzletágak kimagasló teljesítménye alapozták meg. Az országszerte, de különösen a monori régióban folytatott dinamikus hálózatfejlesztéseknek köszönhetően egyre több ügyfél számára érhetők el a UPC szupergyors hálózatán nyújtott innovatív szolgáltatások.

Hirdetés

2018 második negyedének eredményei:

  • Az előfizetések száma meghaladta a 2 119 600-at.
  • A lakossági és üzleti előfizetők száma 23 600-zal növekedett 2017 második negyedévéhez képest, és meghaladta a 859 400-at.
  • Az előző éves adatokhoz viszonyítva a nagysebességű internet előfizetések száma 35 100-zal növekedett, és így elérte a 680 300-at, miközben a digitális és analóg televízió előfizetések száma is 687 700-ra bővült, ami 14 600-zal több, mint az előző év azonos időszakában.
  • A mobil előfizetések száma meghaladta a 99 000-et, ami 24 300-as növekedést jelent 2017 második negyedéve óta.
  • A UPC hálózata országszerte már 1 807 300 háztartásban érhető el, ami 58 800-zal több, mint egy évvel korábban.

Az előző év azonos időszakához viszonyítva 6,1%-os árbevétel-növekedést ért el a UPC Magyarország a második negyedév során. A kiváló teljesítmény egyik motorja a kibővített ajánlati portfólió, különösen a mobilszolgáltatások terén, ahol a UPC elindította vadonatúj, igény szerint beállítható korlátlan hang- és adatforgalmat biztosító díjcsomagjait. A siker további eleme a kiszélesített készülékválaszték, amelynek következtében erőteljesen növekedett az előfizetések és az ügyfelek száma, illetve megugrott a tévékészülékek és mobil eszközök értékesítése is. Az üzleti- és a mobil szolgáltatások üzletág jó teljesítménye is hozzájárult a vállalat pénzügyi eredményeinek erősödéséhez.

A vezetékes és mobil előfizetések száma a második negyedévben összességében 2,1 millió fölé emelkedett. Június végén 680 300 szélessávú internet-előfizetést tartott számon a UPC, ami 35 100-zal haladta meg az egy évvel korábbi mennyiséget. Emellett a digitális és analóg televízió előfizetések száma is 14 600-zal nőtt, így a negyedév végére elérte a 687 700-at. Jól teljesítettek a telefonszolgáltatások is: miközben a vezetékes telefon előfizetések száma - egy év alatt 56 900-zal növekedve - a második negyedév végén már 652 700 fölött járt, ugyanebben az időszakban a mobil előfizetések száma 24 300-zal nőtt, és így elérte a 99 000-et.

A UPC - részben saját forrásból, részben a kormányzat Szupergyors Internet Programjának segítségével - meglévő szolgáltatási területén és új településeken is tovább folytatja hálózatának fejlesztését, különösen a monori körzetben. 2018 június végén országszerte 1 807 300 háztartásban voltak elérhetőek a UPC szolgáltatásai, amely 58 800-zal több mint egy évvel korábban. A lakossági és üzleti ügyfelek száma pedig meghaladta a 859 400-at.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.