Hirdetés
. Hirdetés

Jól megy a Samsungnak

|

Dráguló chipek, kelendő tabletek és okostelefonok állnak a Samsung sikeres negyedéve mögött.

Hirdetés

A dél-koreai gyártó közzétette harmadik negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését, jelentős nyereségnövekedésről számolva be.

Hirdetés

A Samsung harmadik negyedéves nyeresége 26 százalékkal nőtt 2012 harmadik negyedévéhez képest. A cég nyeresége új rekordot döntött, összesen 8240 milliárd dél-koreai won (7,75 milliárd dollár) volt, az egy évvel korábbi 6560 milliárd wonos negyedéves nyereséghez képest.

A cég bevétele szintén jelentősen nőtt, 13,2 százalékot emelkedett, 59 000 milliárd won volt. A bevételt megdobta, hogy nagyon sikeresnek bizonyult a Galaxy S4 okostelefon modell, amelyből már több mint 40 milliót adtak el az áprilisi megjelenése óta. A Samsung telefonüzletága adta a cég teljes bevételének 61 százalékát.

 

A Samsung várakozásai szerint a negyedik negyedéves üzleti teljesítménye is jó lesz, különösen nagy érdeklődésre számítanak a legújabb Galaxy Note 3 termékük és más mobiltelefonok iránt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.