Hirdetés
. Hirdetés

Jön a Prezi Business

|

Egyszerű csapatmunka, real-time statisztika, Slack-integráció és előadás mobilról az új termékben.

Hirdetés

A  Prezi, a vizuális prezentációs platform, ma új terméket jelentett be: a Prezi Businesst. Az új eszközben minden benne van, aminek köszönhetően a Prezivel készült prezentációk eddig is kiemelkedtek a tömegből, olvashatjuk a kiadott közleményben. Ezek mellé most az üzleti igényeknek megfelelő újítások kerültek. Ilyenek például a csapatmunkára tervezett szerkesztés, a real-time  statisztika, a Slack-integráció, vagy HD minőségű távoli előadás

Egyre többen hasznánlnak a munkahelyünkön is olyan eszközöket amelyek az együttműködést és a csapatmunkát segítik, szemben a hierarchikus rendben és/vagy magányosan végzett munkával. A csapatmunka ugyanis mindenhol fontos. A tapasztalatok is azt mutatják, hogy az üzletkötéskor sokkal jobb az ügyfelekkel beszélgetni, egyirányú előadások helyett. Ezek a trendek iszonyú gyorsan és alapjaiban alakítják át a prezentációk világát és 20-30 éves szokásokkal szakítanak. Döntő részben éppen az iskolából most  munkahelyekre kerülő diákok miatt.

"Az Y generáció nagy részét adja a 75 milliós felhasználói bázisunknak, akik a munkahelyekre magukkal hozták új elvárásaikat és kedvenc eszközeiket" - nyilatkozta Árvai Péter, a Prezi társalapítója és ügyvezető igazgatója. "A hozzájuk hasonló felhasználóknak készítettük a Prezi Businesst; olyanoknak, akik erős vizuális, csapatmunkára és adatatokra épülő előadási lehetőséget keresnek. Illetve, akik előadásaikkal párbeszédet alakítanak ki."

 

A Prezi Business egy olyan platform, amellyel a Prezi vizuális felfogását párbeszédekké tudjuk alakítani: azaz olyan prezentációk készíthetők, amelyek összekapcsolnak több történetet és a közönség figyelméhez igazítva tudunk azokon végigmenni. Eméllé sok, az üzleti életben fontos funkció is született:

  •   Egyszerű csapatmunka - A közös szerkesztési és kommentelési funkcióknak köszönhetően nem kell különböző programok különböző verzióval kínlódni: a felhasználók közvetlenül a prezikben beszélgethetnek egymással, függetlenül attól, hogy éppen hol vannak. A Prezi Business a prezentációkat a felhőben tárolja, így a felhasználók a bárhonnan elérhetik, szerkeszthetik vagy lejátszhatják azokat. És utána a kollégákkal is meg tudják osztani, hogy gyorsabb és egyszerű legyen a közös munka.
  •   Prezi statisztikák - A real-time statisztikák segítenek a sales-eseknek és marketingeseknek megtalálni a legígéretesebb ügyfeleket. Az előadók valós idejű adatok alapján tudnak dönteni, hogy mikor és hogyan vegyék fel újra a kapcsolatot egy potenciális ügyféllel, illetve láthatják, hogy az előadás melyik része volt érdekes és releváns nekik. A vezetők pedig a statisztikák alapján saját csapatuk teljesítményét mérhetik.
  •   Slack-integráció - A Slack segít a Prezi Business felhasználóinak, hogy egyszerűbben tudjanak dolgozni miközben egy prezentáción dolgoznak. A jó kommunikáció a kutatások szerint jelentősen javítja egy cég hatékonyságát. A Prezi-felhasználók Slack-értesítéseket kaphatnak, ha valaki hozzászólt a prezijükhöz; megosztott velük egy prezit; vagy módosított azon. Akkor is kapunk értesítést, ha a prezentációnkat éppen nézi valaki.
  • Távoli előadás HD felbontásban - Minden Prezi Business felhasználó saját, jelszóval védett linket hozhat létre prezentációjához, és ide másokat is meghívhat. Ezek a távoli előadások nem szaggatnak, a kép nem kásás. A laptopokon HD minőségben lehet követni az előadásokat, anélkül, hogy valamilyen képernyőmegosztó szoftvert kellene használni.
Hirdetés

Hardverek, szoftverek, tesztek, érdekességek és színes hírek az IT világából ide kattintva!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.