Hirdetés
. Hirdetés

Jön az Adobe Media Player

|

Az új alkalmazással segítségével könnyebb lehet a videotartalmak terjesztése, megtekintése és értékesítése.

Hirdetés

A még az idén bemutatkozó Adobe Media Player a nézők és a tartalomszolgáltatók számára is hoz újdonságokat. A felhasználók az Adobe Media Playerrel a Flash-video formátum jobb minőségű lejátszását, a videók letöltését és kapcsolat nélküli megtekintését, érdekes, új műsorok felfedezésének lehetőségét, teljes képernyős lejátszását, egykattintásos nézői osztályozását és a hatékony Favorites szolgáltatását élvezhetik, amely automatikusan letölti a kedvenc TV-műsorok vagy videó podcastok új epizódjait. A lejátszó platformfüggetlen, nyílt szabványokra épül, mint amilyen az RSS és a SMIL is, és azt a nagyon várt lehetőséget kínálja, hogy a web legnépszerűbb videóformátumát böngésző nélkül is le tudják játszani.

A tartalomkiadók számára az Adobe Media Player jobb lehetőségeket biztosít a videótartalmak kiadásához, értékesítéséhez, márkaépítéséhez, nyomon követéséhez és levédéséhez. Többféle videószolgáltatási lehetőséget biztosít a hálózatban vagy hálózat nélkül történő kiváló minőségű lejátszáshoz, mint amilyen például az élő adás, a progresszív letöltés, és a csak letöltés utáni lejátszás. Az Adobe Media Player az értékesítési és márkaépítési lehetőségek szélesebb választékát teszi lehetővé, ideértve a nézőcentrikus dinamikus hirdetést és azt, hogy a lejátszó látványát menet közben, az aktuálisan lejátszott tartalom márkájához vagy témájához illően lehet testre szabni.

adobemp.jpg
Bemutató képernyő az Adobe Labs oldalán

A technológia szabványos eszköztárat biztosít a tartalomkiadók számára, amellyel különféle új hirdetési formátumokat terjeszthetnek, és engedély alapú analitikai adatokat állíthatnak össze hálózatban vagy hálózat nélkül, hogy jobban megismerjék a közönségüket. A dokumentum-védelmi technológiában az Adobe nagy múltjára építő lejátszó a tervek szerint számos védelmi lehetőséget, így például adás titkosítást, tartalom sértetlenség védelmet és személyazonosság alapú védelmet kínál a tartalomkiadók számára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.