Hirdetés
. Hirdetés

Jövőre újraindul az Apple-Samsung per

|

Hivatalos: az almások legalább 21 készülék miatt fogják újból bíróságra citálni a koreaiakat.

Hirdetés

Pár nappal a sokak szerint már komédiaszámba menő Apple-Samsung perben született 1 milliárd dolláros kártérítés ítélet után most kiderült, hogy az almás gyártó ügyvédekből álló magánserege hatalmas győzelme ellenére nem kíván visszavonulót fújni, ehelyett jövőre legalább 21 darab, tavaly és idén augusztus közt piacra dobott készüléke miatt újra beperli a Samsungot.


A jelenleg rendelkezésre álló lista szerint a Galaxy Note II megúszta a pellengérre való állítást, ám ennek oka vélhetően annyi, hogy a lentebb beágyazott dokumentum elkészültéig nem került piacra a telefon. Vélhetően senkit sem lep meg, hogy a kérdéses készülékek listájában szerepel a Galaxy S III is, plusz ezúttal a Galaxy Nexus sem maradt ki a szórásból, így az új perben a Google az előzőnél nagyobb mértékben lesz érintett.

 

Amdended Apple Versus Samsing Injunction Product List


A tervek szerint jövő nyáron kezdődő per az előzőhöz hasonlóan a San Jose-i bíróságon lesz megtartva, ráadásul a bíró is Lucy Koh maradhat.


Az Apple természetesen számos szabadalmának megsértése miatt kíván perelni, többek közt az ügyvédek újból elővették a slide-to-unlockot, az univerzális keresőmezőt, a szókiegészítést, továbbá az adatstruktúrákon való feladatvégrehajtást. Utóbbi szabadalom például azt a viselkedést fedi le, amikor egy kapott SMS-ben lévő e-mail cím automatikusan interaktívvá válik, így a rá való „tapintáskor” fel lehet venni a címjegyzékbe, vagy rögtön levelet lehet küldeni rá.


Az új perben biztosan érintett eszközök:


- Galaxy S III
- Galaxy S III (Verizon)
- Galaxy Note
- Galaxy S II Skyrocket
- Galaxy S II Epic 4G Touch
- Galaxy S II
- Galaxy S II (T-Mobile)
- Galaxy S II (AT&T)
- Galaxy Nexus
- Illusion
- Captivate Glide
- Exhibit II 4G
- Stratosphere
- Transform Ultra
- Admire
- Conquer 4G
- Dart
- Galaxy Player 4.0
- Galaxy Player 5.0
- Galaxy Note 10.1
- Galaxy Tab 7.0 Plus
- Galaxy Tab 8.9

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.