Hirdetés
. Hirdetés

Katasztrófabiztos HDD

|

Az ioSafe 3.5 tűz és víz ellen is képes megvédeni a merevlemez adatait.

Hirdetés

 

iosafe35.jpg
Az ioSafe a piac első olyan belső merevlemezét mutatta be, amely gyakorlatilag bármilyen kárt képes túlélni, és megvédeni az értékes adatokat. Az ioSafe 3.5 elsősorban a kisebb és közepes vállalkozások számára lehet csábító megoldás.

 

Ha a vállalat pénzügyi kerete nem enged meg drága biztonsági megoldásokat, a gyártó szerint tökéletes alternatíva az új HDD, amely a piac első olyan merevlemeze, amelyet affajta katasztrófavédelemmel láttak el.

 

A 2,5 inches merevlemezt egy 3,5 inches házba építették, amely különleges anyagainak köszönhetően akár 760 Celsius-foknak és egy vízárnak is képes ellenállni - a rajta lévő adatok tehát mindenképpen biztonságban vannak.

 

Az új HDD-ből két féle széria is kapható lesz: a Pilot modellek (329 - 449 dollárig) 80, 160, 250 és 320 gigabájtos méretekben, 8 megabájtos bufferrel, SATA interfésszel és 5400-as RPM-mel üzemelnek majd; míg a Squadron család (359 - 459 dollárig) 7200 RPM-es modellekkel büszkélkedhet, SATA II-es interfészes, és 80, 160, valamint 200 gigabájtos változatokban kapható.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.