Hirdetés
. Hirdetés

Kedvező hírek a Huawei saját app áruházáról

|

Meghaladta a 90 milliót Kínán kívül a Huawei alkalmazás-áruházát, az AppGallery-t használók száma, az európaiak száma kilenc hónap alatt ötszörösére, míg magyaroké a háromszorosára nőtt.

Hirdetés

Hirdetés

A vállalat új mobilszolgáltatási-rendszerében elérhető globális és hazai appok száma is dinamikusan bővül: összesen már mintegy 60 ezer, köztük több mint 150 népszerű magyar alkalmazást érhetnek el közvetlenül az áruházból a Huawei telefonok tulajdonosai. Az utóbbi napokban többek közt olyan közkedvelt appok kerültek az áruházba, mint a Netpincér, a Mol Limo, az E-kárbejelentő, a Here We Go navigáció, a Wolt és a World of Tanks.

A Huawei tavaly óta gőzerővel fejleszti saját mobilszolgáltatási-rendszerét, a HMS-t és annak alkalmazásboltját, a 2018-ban útjára bocsátott AppGallery-t. Az alkalmazás-áruház ma már a vállalat gyakorlatilag minden tavalyelőtt óta hazai forgalomban lévő okostelefonján megtalálható, a legújabb Huawei okostelefonok - Mate 30, P40-széria, MateXs - pedig kizárólag ezt használják. 

Az áruházból közvetlenül elérhető alkalmazások és ezzel együtt az appok letöltésének száma is dinamikusan bővül világszerte és Magyarországon egyaránt - köszönhetően annak, hogy mintegy 1,3 millió fejlesztő regisztrált már a HMS-be. Tavaly május óta - havi összesítésben - Európában ötszörösére nőtt az AppGalleryt aktívan használók száma, és minden hónapban újabb 5 millióval nő, Magyarországon pedig a havi letöltések száma megháromszorozódott. 

A nemzetközi app kínálat sincs híján az újdonságokban: a világ legnépszerűbb alkalmazásai közül már megtalálható az AppGalleryben többek között a Game of Thrones, a World of Tanks, a Kahoot+, a TIDAL, a TikTok vagy a Viber; a listához pedig a napokban csatlakozott egyebek mellett a Here We Go navigáció, illetve az étel-házhozszállítást kínáló Wolt, valamint a MoreApps.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.