Hirdetés
. Hirdetés

Kelendő magyar elektronika

|

Tizenhárom magyar cég mutatkozott be a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) standján, a világ vezető elektronikai kiállításán és vásárán, a müncheni Productronicán.

Hirdetés

A huszadik alkalommal megrendezett kiállításon 83 ország 1220 kiállítóval vett részt, a látogatók száma elérte a 38 ezret.

Hirdetés

A kétévente megrendezett kiállítás népszerűsége folyamatosan nő, ezt bizonyítja, hogy idén ugrásszerűen 48%-ról 52%-ra emelkedett a külföldi látogatók száma, ezen belül is kimagaslóan sokan érkeztek Oroszországból, Kínából és Törökországból.

Magyarország 13 céggel képviselte magát a HITA standján: bemutatkozott többek között egy hazai gyártású, európai luxusautókba való LED világítással foglalkozó cég, egy különleges hatékony energiatárolási megoldás, különböző elektromágneses áramlásmérők és minőség ellenőrző tesztberendezések, valamint elektronikai gyártási szolgáltatók termékei. Az érdeklődők konkrét projektekre kerestek gyártó-fejlesztő partnert a magyar cégek közül, több ajánlatkérés és egyeztetető tárgyalás indult el a helyszínen.

A HITA a rendezvényen a magyar exporttevékenységet növelő együttműködési lehetőségekről folytatott megbeszélést többek között a Würth Group és az ABB cégek képviselőivel. A magyar kiállítókkal kapcsolatos megkeresések nem csak a hagyományos piacnak számító Németországból, Ausztriából és Franciaországból, hanem Oroszországból, Finnországból, az Egyesült Államokból és Kanadából is érkeztek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.