Hirdetés
. Hirdetés

Kellemes meglepetés a Gmailt használóknak

|

Immár ingyenesen igénybe veheti a levelezőbe integrált Google Meet videokonferencia szolgáltatást minden Gmail-használó.

Hirdetés

Hirdetés

Még hogy nem ösztönzi az innovációt a koronavírus? Dehogyisnem! A keresőkirály közvetlenül a népszerű webes levelezőbe, a Gmailbe integrálta videokonferencia szolgáltatását, a Google Meetet, minden korábbinál egyszerűbbé téve a felhasználók számára a videóhívásokban való részvételt a járvány idején.

Mivel egyúttal ingyenessé is tette a szolgáltatást, amely korábban csak a G Suite előfizetői számára volt elérhető.

Az integráció révén a Gmailt használók százmillióinak nem kell egy másik alkalmazásra átkapcsolniuk, ha videokonferenciákban szeretnének részt venni.

Egy korábbi bejelentés szerint már az integrációt megelőzően is napi kétmillióúj felhasználót tudhatott magáénak a Google Meet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.