Hirdetés
. Hirdetés

K+F-ben erősít a Nexon

|

A több mint 25 éve a piacon lévő, bér- és humánügyvitellel foglalkozó cég egy új, kutatás és fejlesztére specializálódott igazgatóság létrehozásával kíván alkalmazkodni a megváltozott felhasználói igényekhez.

Hirdetés

A Nexon mostanra a maga 30 százalékos piaci részesedésével a humáninformaikai megoldások egyik legjelentősebb szolgáltatójává nőtte ki magát. Mintegy 3000 aktív ügyfelének, és a cég outsource rendszerének köszönhetően a Nexon rendszerekben havonta 1 millió bérjegyzék készül.

Az ISO 9001 minőségi, és ISO 27001 biztonsági tanusítvánnyal egyaránt rendelkező, vállalat - a BME-vel karöltve – hónapok óta dolgozik egy Microsoft .NET alapokon nyugvó szoftvertechnológia kifejlesztésén.

A Nexon egyik meghatározó irányvonalát képezik az utóbbi években elterjedt SaaS megoldások, amelyek az elmúlt években a vállalatirányítási rendszerek (ERP) és az emberi erőforráskezelés (HRMS) területén honosodtak meg. A fejlesztések elsődleges célja egy olyan ügyfélbarát megoldás létrehozása volt, amely - jelentős informatikai, üzemeltetési és beruházási költségek nélkül - a multinacionális vállalatok mellett a kis és középvállalkozásoknak is segédkezet nyújt majd abban, hogy a HRMS rendszerekhez hozzájutva fel tudjanak zárkózni a nagyvállalati piac szereplőihez.

A közel 100 millió forintos költségű projektet 2011 májusától egy nagyobb lélegzetvételű, hosszútávú fejlesztéssorozat követi, amely azt ügyfeleknek kedvezve egyszerűen kezelhető, de hatékony rendszerek megvalósításán dolgozik majd, a vállalati mobilitásnak kedvezve kiemelten kezeli a gyors információelérés kérdését, illetve – az ügyfelek kérésének engedve - célul tűzi ki a nemzetközi megoldások biztosítását, valamint a nemzetközi piacon való megjelenést.

Kudich Zsolt, a Nexon alkalmazásfejlesztésért és projektekért felelős ágazati igazgatója elmondta, hogy a Nexon egy „Technológia fejlesztési program” elindításával a hazai szoftverfejlesztő vállalatok között egyedülálló módon Kutatási és Fejlesztési Igazgatóságot hozott létre, mely a jövőben a szoftverfejlesztési módszertanért és a termékek kifejlesztéséért felel majd. A K+F csapat igazgatója Barna István, aki több mint 15 éve dolgozik a Nexon-nál, valamint vele együttműködve Novák István kiemelt szakértőként, és Microsoft regionális igazgatóként segíti majd a termékfejlesztéseket. Novák István feladatai közé tartozik a termékfejlesztések technológiai és módszertani vezetése is. A fejlesztési tervek az elkövetkezendő két és fél - három évben előreláthatóan legkevesebb félmilliárd forintos befektetést igényelnek majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.