Hirdetés
. Hirdetés

Kinek ajánlja az Aruba a Cloud VPS szolgáltatást?

|

A Cloud Computing nagymértékben automatizált technológia, ahol az erőforrások a szolgáltató tulajdonában vannak.

Hirdetés

Az erőforrások rugalmasak és skálázhatóak valós időben, és mérhetők a felhasználás nagysága szerint. Az önkiszolgáló interfészek közvetlenül elérhetőek bárhonnan az ügyfél számára, beleértve a web-alapú felhasználói felületeket (UI) és az API-t. 2013-ban a Cloud az IT piac 2,8 százalékát tette ki, azonban ezt 2020-ra már 15 százalékra jósolják. A cégek kb. 45 százaléka költségcsökkentés miatt vált a felhőre.

Kinek érdemes a Cloud VPS szolgáltatást választani?
A Cloud Computing egyre nagyobb teret nyer a munka világában is. Éppen ezért nagy előny, hogy az Aruba Cloud VPS könnyen és gyorsan aktiválható. Ezek a virtuális szerverek megfelelnek a legmagasabb teljesítményi és megbízhatósági követelményeknek, garantált 99,8% rendelkezésre állással. Cloud VPS ajánlatunkat előre beállított konfiguráció jellemzi, mely 4 méretben választható, beépített SSD tárolóval.
A 300 Ft/hó nagyon alacsony ár bárki számára elérhetővé teszi szolgáltatásunkat. A VPS egyesíti a magas teljesítményt és a megfizethetőséget. Minden szolgáltatásunk esetében, a műszaki támogatás e-mailben és telefonon is biztosított.


  • Web fejlesztőknek: egy cloud alapú fejlesztői platformmal átugorhatja a telepítési és menedzsment feladatokat. A könnyebb adminisztrációnak köszönhetően a szoftver fejlesztésére összpontosíthat anélkül, hogy folyamatosan a hardver frissítésekkel vagy biztonsági mentésekkel kelljen
  • Start Up Cégeknek: a "Pay-as-you-go" rendszerünknek köszönhetően, csak a lefoglalt erőforrásokért kell fizetnie, aktiválási költségek nélkül. Éppen ezért pontosan tudja, hogy mekkora lesz a költsége a hónap végén.
  • Kis- és Középvállalkozásoknak: könnyedén, igényei szerint tudja növelni vagy csökkenteni IT infrastruktúráját. Ezzel együtt optimalizálhatja költségeit és növelheti a versenyképességét.
  • IT Vállalkozásoknak: ragadjon meg minden üzleti lehetőséget a felhő által nyújtott legjobb üzleti alkalmazások segítségével. A hagyományos SaaS szolgáltatások mellett használhat integrált platform és infrastruktúra szolgáltatásokat.

Szeretnénk, ha minél többen megismernék és felfedeznék az Aruba Cloud szolgáltatások előnyeit! Ezért az érdeklődőknek 3000 Ft értékű utalványt ajándékozunk, így kötelezettségek nélkül biztosítjuk a lehetőséget a tesztelésre.

További információt ezen a weboldalon talál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.