Kiterjeszti együttműködését az SAP és a Lenovo

|

Az SAP és a Lenovo bővíti partnerségét annak érdekében, hogy felhő megoldásokat fejlesszenek Kínában, innovatív megoldásokat hozzanak létre az SAP HANA platformon és a Lenovo rendszereken, valamint globális piacra kerülési programokat hajtsanak végre.

A megállapodás célja, hogy jelentős mértékben erősítsék a már meglévő partnerséget, és az SAP megoldásokat kombinálják a Lenovo adatközpont kínálatával, hogy az ügyfeleknek olyan technológiát nyújtsanak, amelynek révén a szervezetek agilis digitális vállalatokká válhatnak.

Az üzleti és az informatikai vezetők folyamatosan keresik az új megoldásokat, hogy fokozzák a termelékenységet és a hatékonyságot, csökkentsék a komplexitást, valamint értéket teremtsenek az új digitális gazdaságban. A Gartner előrejelzése szerint 2020-ra az üzleti folyamatok és a termékek 80 százalékát újragondolják, megváltoztatják vagy megszüntetik az információkhoz való jobb hozzáférés eredményeként. Ez a lehetőség csak akkor válik valósággá, ha a technológia az adatokat hasznos információkká tudja átalakítani, méghozzá olyan gyorsasággal, hogy a döntések komoly versenyelőnyt eredményezzenek.

A partnerség az alábbiakat foglalja magában:

  • A közös tevékenységek további erősítése, beleértve az innovatív felhő megoldások fejlesztését Kínában.
  • Elköteleződés az SAP HANA-ra és a Lenovo rendszerekre épülő innovációk fejlesztésére, olyan új technológiák felfedezése és kidolgozása érdekében, amelyek kielégítik a digitális gazdaság igényeit. Ez azt is eredményezni fogja, hogy az SAP infrastruktúra szerver platformként használja majd a Lenovo rendszereket.
  • Globális piacra kerülési programok közös végrehajtása, amelyben részt vesznek a rendszerintegrátorok és a technológiai partnerek, hogy eljuttassák ezeket az új technológiákat közös vásárlóinknak. Ez magában foglalja a közös differenciált megoldások bemutatását a Lenovo Enterprise Innovation Centerben a németországi Stuttgartban és az Észak-Karolina állambeli Morrisville-ben, valamint egy hamarosan megnyíló központban a kínai Pekingben.

A Lenovo és az SAP együttmûködése eredményes múltra tekinthet vissza. Az SAP a Lenovo rendszereit használja néhány legnagyobb teljesítményigényû alkalmazása - többek között saját megoldásfejlesztő környezetei és az SAP Hana Enterprise Cloud szolgáltatás - futtatásához. Ráadásul az SAP a Lenovo preferált ERP szolgáltatója, a Lenovo számos nagyvállalati megoldást telepített, többek között az SAP Business Suite szoftvert, az SAP Business Planning and Consolidation alkalmazást és az SAP HANA-t. A Lenovo becslése szerint az SAP megoldások bevezetése a jelentéskészítés teljesítményében 45-szörös, az adatletöltés terén pedig 50-szeres javulást eredményezett.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!