Hirdetés
. Hirdetés

Kkv-k felé terjeszkedik a VMware

|

A VMware megvásárolja a kis- és középvállalkozások számára hagyományos és felhő alapú menedzsment eszközöket gyártó Shavlik Technologiest.

Hirdetés

Az ilyenkor szokásos titkolózások miatt a pénzügyi részletek nem ismertek. Amit tudni lehet, hogy a felvásárlást várhatóan a negyedév végén fejezik be.

A VMware már régebbről ismeri a Shavlik Technologies nevű céget, 2009-ben közösen dolgozták ki a VMware GO-t. A felhő alapú szolgáltatás standard és pro verziókban érhető el.

A felvásárlás mindkét fél számára előnyös lehet: a VMware a kis- és középvállalkozások körében tud terjeszkedni, a Shavlik pedig gyorsabban tudja a nagyobb nemzetközi piacokon megismertetni termékét.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.