Hirdetés
. Hirdetés

Komoly lépésre készül a Huawei

|

A kínai technológiai óriás sajtóértesülések szerint perre készül az Egyesült Államok kormánya ellen.

Hirdetés

Hirdetés

A Reuters értesülései szerint a Huawei csütörtökön tervezi bejelenteni, hogy pert indít az Egyesült Államok kormánya ellen. A keresetet egy texasi bíróságon kívánják majd benyújtani, a tavaly elfogadott U.S. National Defense Authorization Act (NDAA) törvény előírásait kifogásolják egy jól értesült, de meg nem nevezett forrás szerint

Az új NDAA törvény, amelyet Peking korábban elítélt, mivel úgy véli, hogy Kínár veszi célba, ellenőrzés alá vonja a kormányzati szerződéseket a kínai vállalatokkal. A Huawei egyelőre nem kommentálta a hírt, de meghívta a nemzetközi média képviselőit egy csütörtöki sajtókonferenciára, amelyet a vállalat sencseni központjában tartanak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.