Hirdetés
. Hirdetés

Környezetbarátabb HP nyomtatók - újabb 10 szazalék előny?

|

A HP bejelenti CP4525, CP5225 és P3015 nyomtatói bevezetését

Hirdetés

 

 

Két új színes és egy fekete-fehér modellel bővíti HP LaserJet üzleti nyomtatóportfólióját a HP, mindhárom újdonság fejlesztésekor kiemelt szempontként kezelte a cég a környezetvédelmet. Mindhárom új nyomtató megfelel az ENERGY STAR szabvány követelményeinek, miszerint több, mint 10 százalékkal hatékonyabbak a tanúsítással nem rendelkező, de egyébiránt azonos technológiájú modelleknél. A Canon és HP nyomtatókban néhány éve már rendszeresített Instant-on fixálómű akár 50 százalék energiát is megtakaríthat a hagyományos technológiához képest, ráadásul másodperceken belül kiadja az első oldalt.

 

 

hp laserjet p3015

 

 

HP LaserJet Enterprise P3015

 

 

 

A HP egyúttal új almárkák bevezetésével könnyíti meg a vállalatok számára a választás. A kis- és középvállalatok a HP LaserJet Professional portfólióból válogathatnak, a nagyobb szervezetek pedig a HP LaserJet Enterprise portfólióban találják meg az igényeikhez illő nyomtatókat.

 

 

A CP4520 nyomtatósorozathoz tartozó HP Color LaserJet Enterprise CP4525 olyan teljesítményorientált ügyfeleknek készült, akiknek nagyobb munkacsoporton belül megosztható, robusztus színes nyomtatóra van szükségük. A HP LaserJet Enterprise P3015 pedig nagy teljesítményű hálózati nyomtató IT felügyettel rendelkezik és nagy volumenben is ütőképes, USB 2.0 portja az USB-memóriáról történő nyomtatást is támogatja.

 

 

A HP Color LaserJet Professional CP5225 beágyazott hálózati képességekkel rendelkezik, a képeslaptól a poszterig sokféle méretben képes nyomtatni. Nem felügyelt nyomtatási környezetek néhány fős munkacsoportjai számára fejlesztették ki és támogatja az automatikus duplex-nyomtatást.

 

 

Az Enterprise almárkanéven forgalmazott nyomtatók fejlett biztonsági jellemzőkkel védik az eszközre küldött és ott tárolt kritikus adatokat (pl. PIN-kódos hitelesítés és biztonsági kártyás azonosító eszközök csatlakozásának támogatása).

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.