Hirdetés
. Hirdetés

Korszerű gépjármű-beléptetés

|

A Budapest Mikroelektronika Zrt. parkolórendszerek építéséhez és üzemeltetéséhez kínál integrált műszaki megoldást. (x)

Hirdetés

A zárt rendszerű parkolók, őrzött objektumok és telephelyek gépjármű-beléptető rendszereinek kulcseleme a hatékony, biztonságos és automatizált beléptetés. A kereskedelmi központok, a logisztikai bázisok, a lakó- vagy műemléki területek forgalomszabályozása igen összetett és az igények szerint változó feladat, de általánosan jellemző, hogy az említett, különleges státuszú, őrzött területekre való behajtást előzetesen megszerzett engedélyhez (járműregisztrációhoz) kötik.

A Budapest Mikroelektronika Zrt. minden igényt kielégítő, zárt rendszerű, integrált műszaki megoldást kínál parkolórendszerek üzemeltetőinek, építőinek és korszerűsítőinek. A szolgáltatás kiterjed a beléptetőkapuk kiépítésére, a be- és kihajtó járművek honosságtól független, rendszám-alapú azonosítására, illetve a nem engedélyezett járművek, járműkategóriák kiszűrésére. A Budapest Mikroelektronika Zrt. a belső területek forgalomszabályozására is különféle, a mindenkori igényekhez igazodó megoldásokat kínál.

bmrt01.jpg
A védett terület rendelkezhet egy vagy több bejárattal, illetve belső ponttal. Ez lehet áthajtási pont (sorompóval korlátozott, vagy korlátlan, csak megfigyelt pont), de lehet akár más, a rendszer szempontjából fontosnak ítélt pont (mérleg, rakodórámpa, stb.) is. Az azonosítás minden esetben hasonló módon történik - a speciális BM-CAM IP rendszámolvasó kamerák és a Carmen Freeflow rendszámfelismerő "engine" segítségével, vagy RFID technológiával.

Az engedélyek kiterjedhetnek az összes, vagy csak egyes áthajtási pontok használatára, a nap bármely szakaszában, vagy csak egy kötött időszakban. Így egyszerűen korlátozható a védett területen belül az egyes gépkocsik mozgási lehetősége térben és időben.

A korszerű beléptetőrendszer lehetővé teszi, hogy az áthajtási pontokon egyedi feltételekhez kössék az áthaladás (például csak mérlegelés után), így lehetőség van a védett területen használt egyéb rendszerek integrációjára, és egy komplex, mégis rugalmas beléptetési logika kialakítására.

belepteto.jpg

A gépkocsik nyomonkövetésével meghatározható, hogy egy-egy gépkocsi a terület mely részén tartózkodik, követhető a naponta kiadott eseti engedélyek száma, valamint felügyelhető a védett övezetbe belépést biztosító személyzet (kézi nyitások visszakereshetősége).

A rendszer főbb szolgáltatásai:
ˇ Gépkocsik azonosítása a rendszámuk alapján;
ˇ Központosított felügyelet digitális kamerák segítségével;
ˇ A védett területen alkalmazandó belépési szabályokhoz igazítható;
ˇ Eseményekhez tartozó adatok naplózása (térfigyelő és rendszámolvasó kamerával készített kép, esemény időpontja, helye, áthaladás módja);
ˇ Események tárolási ideje szabadon beállítható;
ˇ Illetéktelen behajtási kísérlet esetén a kezelőszemélyzet riasztása;
ˇ Belső övezetek létrehozása;
ˇ Visszaélések kiszűrése, a kezelőszemélyzet tevékenységének naplózása, kézi nyitások visszakereshetősége.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.