Hirdetés
. Hirdetés

Korszerűbb légi teherszállítás

|

Modern teherszállítás-menedzsment rendszert szállít a Hermes Logistics Technologies a KLM Cargo részére. A rendszert a Magic Software eDeveloper eszközén fejlesztették ki.

Hirdetés

A cargo menedzsment rendszert először az amsterdami Schipol repülőtéren vezetik be, a KLM Cargo HUB-nél. A megoldást fokozatosan vezetik be a KLM többi központjában is. A Hermes rendszerével a KLM kihasználhatja a mobilt terminálok előnyeit valós idejű adatfeldolgozással. Az operatív személyzet részére beépített figyelmeztetések és emlékeztetők segítségével a KLM-nek proaktív szolgáltatás-menedzsmentre nyílik lehetősége. A Hermes rendszere a Magic Software eDeveloper fejlesztőeszközén készült.

David Assia, a Magic Software elnöke kijelentette: "Megtisztelő, hogy Európa egyik vezető légitársasága, a KLM a Hermes cargo Magic eDeveloper kompozit alkalmazásplatform segítségével fejlesztett menedzsment megoldását választotta. Tapasztalatok alapján az általunk fejlesztett technológia ideális a nagyméretű, kritikus rendelkezésreállású rendszerek hatékony üzemeltetésére."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.