Hirdetés
. Hirdetés

Lábhoz igazított talpbetétek 3D nyomtatással

|

Új, Futurecraft 3D futócipőihez a lábformához igazított, 3D nyomtatással készült talpbetéteket kínál az Adidas.

Hirdetés

A minden korábbinál kényelmesebben viselhető cipők talpbetéteinek az elkészítéséhez speciális lábszkennelő technológiát használ a sportszergyártó cég. Tájékoztatásuk szerint a vásárló besétál majd egy Adidas üzletbe, pár percig fut egy futópadon, és azonnal elkészítik számára a lábformájához igazított, háromdimenziós nyomtatóval előállított talpbetétet. Egy CAD szoftver segítségével hozzák létre a futó lábnyomának modelljét, amely tartalmazza a pontos körvonalakat és nyomáspontokat, majd a talpbetétet egy termoplasztikusan feldolgozható poliuretán (TPU) anyagból alakítják ki a 3D nyomtatási szolgáltatásokat nyújtó Materialise cég technológiájával. Egyelőre nem tudni, hogy mikor kezdi meg az Adidas a testre szabott talpbetétek készítését üzleteiben.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.