Hirdetés
. Hirdetés

LCD TV-gyárat venne a Lenovo a Sharptól

|

A két vállalat ezen felül együttműködhet a fejlődő országok piacán is.

Hirdetés

A Digitimes iparági forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy a Lenovo és a Sharp arról folytat tárgyalásokat, hogy a Lenovo megvásárolná az utóbbi LCD TV-gyártósorát Nanjingban. Azon felül, hogy a gyár tulajdonost váltana, a két cég a jövőben együtt is működne a másikkal.

A tervek szerint a fejlődő országok tévés piacán kötne szövetséget a Lenovo és a Sharp, így például Kínában, továbbá Délkelet-Ázsiában és Dél-Amerikában. A források szerint a Lenovo a Sharp 10G-s panelkészleteiből is szeretne részesülni, illetve akár tévéket is gyártana a Sharp márkanevével.

Ez lehetővé tenné a Lenovo számára, hogy több megoldást kínáljon a piacon, hiszen jelenleg a kijelzőit főként a TPV-től kapja, a paneleit pedig az AU Optronics-tól és az LG Display-től.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.