Hirdetés
. Hirdetés

Lejtmenetben az LCD-TV-k eladásai

|

A tajvani gyártók jóval kevesebb LCD-TV-t tudtak eladni az idei évben, a helyzet tovább rosszabbodhat.

Hirdetés

Előbb-utóbb komplex elemzések is várhatóak arról, hogy az LCD-s piac miként teljesített 2012-ben, világszerte. Egyelőre csak a tajvani gyártók helyzetképe áll rendelkezésre, ami korántsem fest túl rózsás helyzetet a szektor számára.

Tajvanban számos hardver-fejlesztő- és gyártó főhadiszállása található, többek között innen ismerhetjük a Compal Electronics, az Amtran, a Pegatron és a TPS cégeket is az LCD-TV-k gyártói közül. Tőlük vásárol többek között a Philips, a Sony, a Toshiba és a Vizio is. Más szóval az itteni előadások kiváló jelzői lehetnek a szektor állapotának.

Ez jelenleg nem a legjobb. A tajvaniak idén eddig összesen 47,513 millió LCD-TV-t szállítottak, ami a tavalyihoz képest 17,6 százalékkal kevesebb. A 2013-as év sem ígérkezik jobbnak, itt 20,6 százalékos további visszaesést jósolnak a szakértők - remélhetőleg a mostani és a jövőbeli gondok nem vezetnek majd további elbocsátásokhoz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.