Hirdetés
. Hirdetés

Listára magyar!

|

Több mint 20 magyar cég jelölte magát a legdinamikusabban fejlődő vállalkozások Europe's 500 páneurópai listájára. Még egy hétig tart a nevezés.

Hirdetés

Az Entrepreneurs for Growth nevű európai uniós non-profit szervezet rangos listájára azok a cégek kerülnek majd fel, amelyek mind forgalmuk, mind alkalmazottaik számának növelésében jelentős eredményt értek el az elmúlt három évben. A vállalatok ingyenesen jelentkezhetnek, ennek végső határideje 2006. július 12. A listára először jelöltethetik magukat magyar cégek is.

A Microsoft magyarországi leányvállalatának marketingigazgatója, Deme Csaba egy rádióbeszélgetésben elmondta, hogy jelenleg legalább 800 potenciálisan jelölhető magyar vállalkozás tevékenykedik a hazai piacon. Ugyanitt a másik főtámogató, a KPMG adótanácsadó partnere, László Csaba elmondta, hogy a listára való felkerülés óriási lehetőség lehet a kevésbé ismert, de jó eredményeket produkáló hazai vállalkozások számára, ugyanis amellett, hogy láthatóbbá teszi őket a média és az esetleges új ügyfelek számára, a Europe's 500 lista Európa szerte elismert referenciát jelent.

Az 500-as listára felkerülő magyar vállalatokat a nemzetközi főtámogatók, a KPMG és a Microsoft hazai szinten is díjazzák. A győzteseket a bécsi Hofburgban rendezett gála keretében hirdetik ki november 25-én.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.