Hirdetés
. Hirdetés

Magányos töltőállomások

|

A Gilbarco Veeder-Root és az Ingenico a jövőben közösen fejlesztenek a tankolás folyamatát automatizáló fizetési technológiákat.

Hirdetés

A Gilbarco Veeder-Root üzemanyag-adalékoló berendezéseket, míg az Ingenico banki és fizetési terminálokat, illetve kártyás és biometrikus azonosító rendszereket gyárt. A stratégiai megállapodásnak, illetve az Ingenico Magyarországi leányvállalatának köszönhetően hazánkban is megvalósíthatóvá, elérhetővé vált az automata (kiszolgáló személyzet) töltőállomások technológiája. Ahhoz azonban, hogy a kezelő nélküli kutak Magyarországon is működhessenek, szükség van egy a lehetőséggel élő olajcégre.

- Biztos, hogy a kiszolgáló nélküli töltőállomásoknak volna helye a magyar piacon, hiszen jelentősen csökkentik a kutak fenntartási költségeit, miközben biztonságos alternatívát kínálnak azon területek számára is, ahol a hagyományos shop-pal ellátott kutak üzemeltetése nem lenne gazdaságos. Az is valószínű, hogy ha egy üzemanyag forgalmazó elkezdené az ilyen állomások építését, hamarosan mások is csatlakoznának - véli Lévai Gábor, az Ingenico hazai vállalatának stratégiai igazgatója.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.