Hirdetés
. Hirdetés

Magyar cég az év Microsoft partnere

|

Az XAPT a szoftvercég vállalatirányítási rendszereire épülő üzleti megoldásaival és ügyfélközpontú szolgáltatásaival érdemelte ki az elismerést.

Hirdetés

A Microsoft idén is számos kategóriában ítélt oda díjakat világszinten több tízezer vállalatot felölelő partneri közösségében, amelyek nyerteseit több mint 3000 jelölt közül választotta ki. Az XAPT-nak ítélt 2011-es Év Microsoft Dynamics ERP Partnere díj a lehető legmagasabb szintű elismerést jelenti a Dynamics AX és NAV vállalatirányítási rendszerekkel foglalkozó partnerek számára. A szoftveróriás ugyanis az eddigi hagyományoktól eltérően ezúttal valamennyi Microsoft Dynamics ERP termékkel kapcsolatos partneri teljesítményt összevontan, egy díjban megjelenítve értékelt.

- Nagyon boldog vagyok, hogy az XAPT kapta ezt a díjat - mondta Schvarcz Zoltán, az XAPT csoport ügyvezetője. - Külön öröm számomra, hogy ebben nagy szerepet játszott azon megoldásaink kifejlesztése, értékesítése és bevezetése, amelyeket a gazdasági válság által leginkább sújtott területek, a gépjármű- és munkagépipar, az építőipar valamint az alkatrész- és építőanyag-kereskedelem számára készítettünk. Bízom benne, hogy ezekkel a megoldásokkal ügyfeleinket a nehéz gazdasági körülmények között hatékonyabb működéshez, az újbóli növekedés feltételeinek megteremtéséhez segíthetjük.

A díjátadó ünnepségen, amelyre a Microsoft július 10-én kezdődő partneri világtalálkozóján kerül sor Los Angelesben, az XAPT neve sokak számára ismerősen cseng majd. A megoldásaival és projektjeivel a világ számos országában jelenlévő cég az elmúlt hat évben eddig már négyszer hozott haza nemzetközi Microsoft Partner díjat.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.