Hirdetés
. Hirdetés

Magyar hátterű cég a legjobbak között

|

A pénzügyi szektor technológiai beszállítói rangsoroló FinTech100-as listán az IND Group.

Hirdetés

Az American Banker, a Bank Technology News és az IDC Financial Insight piackutató cég minden évben a pénzügyi szektor legfőbb technológiai szolgáltatóit rangsorolja a FinTech 100-as listán. Az idei évben több ezer céget vizsgáltak meg, korábban közzétett jelentések, kutatások, vállalati adatok és honlapok alapján. A FinTech 100-ra kizárólag olyan vállalatok kerülhettek fel, melyek bevételének minimum egyharmada a pénzügyi szolgáltatások szektorából származik. Európából alig 19 cég, a régióból pedig egyedüliként az IND Group került fel az idei FinTech 100-ra, így a magyar hátterű vállalkozás a világ 100 legrangosabb cége – úgy mint az egyik vezető globális vállalat, a Tata ConsultancyServices, India második legnagyobb IT-cége, az Infosys, vagy a Nomura Research Institute kutatóintézet – között szerepel.

Hirdetés

A digitális banki megoldások fejlesztésében élenjáró cég megalapítása óta több mint 15 év telt el, de a siker azóta is töretlen. Fejlesztéseik során a felhasználói élményekre fókuszálnak, termékeiket úgy alkotják meg, hogy teljes mértékben megfeleljenek a 21. századi felhasználói elvárásoknak.
„Nagyon büszkék vagyunk erre a nemzetközi elismerésre. A legújabb trendek követésén valamint az innovatív megoldások keresésén keresztül arra törekszünk, hogy a legkorszerűbb, ügyfeleink igényeihez igazodó elektronikus bankolási szolgáltatásokat hozzunk létre. A FinTech 100-as listára való felkerülésünk azt bizonyítja, hogy az IND Group immáron globális viszonylatban is a legjelentősebb szereplői közé tartozik az iparágnak” – nyilatkozta Vinnai Balázs, az IND Group ügyvezetője a FinTech 100-ra felkerülés kapcsán.

Az IND Group folyamatos innovációival - az iránymutató és a regionális piacon egyedülálló pénzügyi tervező (PFM) modul, a PayPal-al közösen kialakított e-mail alapú utalásos rendszer, vagy a versenytársakétól eltérő filozófiájú mobilbank koncepció – mára már az egész európai piacot meghódította. A vállalat eredményeit a szakma is elismerte; többek között megnyerte „A Közép-európai Technology Fast 50” díjat, 2007-ben a Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesülettől az „Év cége”díját vehette át, tavaly pedig Vinnai Balázs ügyvezetőnek ítélték „2012 Legsikeresebb Informatikai Manager”-e díját. 2010 óta folyamatos meghívást kapnak a Finovate nemzetközi pénzügyi konferenciára, ahol legújabb fejlesztéseiket mutatják be. Idén az IND Group Personal Finance Management megoldása a német nyelvterület legrangosabb innovációs díját is elnyerte.
Nemcsak a vállalat, de ügyfeleik is közel 30 elismerést tudhatnak magukénak. Nemrégiben a lengyel Alior Bank tisztán digitális leánycége, az Alior Sync a Friendly Bank díjazáson első helyezést ért el az “Internet Bank” és harmadikat a “Mobil Bankolás” kategóriában. Málta vezető pénzügyi szolgáltatója, a BOV pedig a “Legjobb Mobil Applikáció” díjat vehette át a 2012-es eBusiness díjazáson.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.