Hirdetés
. Hirdetés

Már online fizetéseket is fogadhatnak a Revolut üzleti ügyfelei

|

Az újdonság azoknak a vállalkozásoknak jöhet jól, amelyeknek nem kell túl sok tranzakciót kezelniük, és nem akarnak különálló fizetési megoldást létrehozni.

Hirdetés

A Revolut fintech startup új, saját fizetési megoldást indít, és ezzel közvetlen konkurenciát teremt a Stripe-nak, az Adyennek, a Braintree-nek és a Checkout.com-nak. A cég egy ideje már kínál üzleti számlákat, és lehetővé teszi, hogy ezekről tranzakciókat bonyolítsunk különböző valutákban, továbbá bankkártyát is rendelhetünk tőle, amellyel követlenül Revolut számlánkról költhetünk pénzt. Az új lehetőséggel viszont immár vevőinktől is fogadhatunk kártyás fizetéseket.

Hirdetés

A Revolut 14 valutát támogat, és másnap számolja el a pénzt a Revolut Business számlánkon. Egy alacsonyabb összegig ingyen fogadhatunk kártyás fizetéseket, e fölött 1,3 százalék a feldolgozási díj az európai és a nagy-britanniai illetőségű vásárlók esetén. Más kártyáknál 2,8 százalékba kerül minden tranzakció. Ez kicsit olcsóbb, mint a Stripe megoldása, amelyik 1,4 százalékot, plusz 0,20 fontot számít fel minden európai, és 2,9 százalékot, valamint 0,20 fontot vont le minden nem európai kártya esetében.

Miután létrehoztuk saját kereskedelmi számlánkat, a Revolut plugineket kínál a WooCommerce-hez, a Prestashophoz és a Magentóhoz, és a Merchant API segítségével egy pénztár widgetet is hozzáadhatunk a webhelyünkhöz. Amennyiben havonta csak néhány számlát állítunk ki, fizetési linkeket is létrehozhatunk, és a címzett ezután egy Revolut által fenntartott webolalon intézheti a fizetést.

A Revolut új megoldásának legfőbb előnye, hogy integrálódik a Revolut Business-be. A fizetéseket és a bankolási műveleteket egyazon felületen látjuk, és nem kell ide-oda ugrálnunk mondjuk a Stripe fiókunk és a banki fiókunk között, hogy egyeztessük az adatokat. Az újdonság különösen jól jöhet a B2B vállalkozásoknak, amelyeknek nem kell temérdek tranzakciót kezelni, és nem akarnak különálló fizetési megoldást kiépíteni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.