Hirdetés
. Hirdetés

Márciusban érkeznek a Plextor SSD-i

|

Az M2S meghajtók maximum 480 és 330 MB per másodperces olvasási és írási sebességekre képesek.

Hirdetés

A Plextor legújabb termékcsaládja az M2S széria, amely SSD-meghajtókat fed le. Ezek a háttértárolók alumínium borítást kapnak, bennük pedig egy Marvell 88SS9174 vezérlő dolgozik. A csúcsmodell maximális adatátviteli sebessége 480 és 330 MB per másodperc, olvasás és írás terén.

 

A fenti sebesség a 256 gigabájtos M2S-re lesz jellemző. A 128 gigabájtos változat 420 és 210 MB per másodperces értékekkel képes dolgozni, míg a 64 gigabájtos modell 370 és 110 MB per másodperccel mozgatja az adatokat, ha átvitelre kerül a sor.

 

Mindegyik SSD 6 Gbps-os SATA interfészt használ, és 128 MB DDR3-mas cache memóriával rendelkezik. A TRIM-támogatással érkező eszközökre három év garancia jár. Az MLC NAND Flash lapkákat használó SSD-k márciusban kerülnek a piacra, jelenleg áruk ismeretlen.

 

 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.