Hirdetés
. Hirdetés

Mázsás pofont kapott a Microsoft

|

A Delta Air Lines és a General Electric után most egy újabb óriás, a Walmart pártolt el tőle.

Hirdetés

Hirdetés

Az idei ősz aligha fog aranybetűkkel bekerülni a Microsoft évkönyveibe, mivel az utóbbi hetekben több nagy cég is úgy döntött, hogy a Windows PC-k és mobilok helyett az Apple és más gyártók termékeire áll át.

A Delta  és a GE után a legújabb "áruló" a Walmart, amely 2018-ban százezer Apple Macet fog hadrendbe állítani. A Walmart egyik illetékese azzal magyarázta a váltást, hogy így sokat megtakaríthatnak a támogatáson. A Windows PC-kre ugyanis többet kell költeni, és hiába drágábbak a Macek, összességében jobban jönnek ki velük.

Egyre több nagy cég cseréli Macre a windowsos gépeket.

A Walmart már eddig is hétezer Macet használt, és közeli partnere az Apple-nek. Árulja is az iPhone-okat, iPodokat és iPadeket, így kevéssé meglepő, hogy 2018-ban még szorosabbra fűzi a szálakat az Apple-lel.

Egy ilyen nagy megrendelő kiesése mindenképp súlyos veszteség a Microsoft számára, de ami igazán aggasztóvá teszi, az az, hogy egy sorozat része, amit a rosszmájúak akár tendenciaként is értékelhetnek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.