Hirdetés
. Hirdetés

Még mindig veszteséges az AMD

|

Az utóbbi év eddigi legkisebb veszteségét szenvedte el az AMD.

Hirdetés

Érdekes jó hír érkezett az AMD-ről: az utóbbi egy év legkisebb veszteségét szenvedte el a vállalat, ami a pénzügyi eredményeit illeti. Az erős újraszervezések még mindig érződnek az évek óta átalakulóban lévő cégen, ami emiatt nehezen tudott a nyereség felé kacsintani. 

A kaliforniaiak a legutóbbi évekhez hasonlóan most is mínuszban zártak, bár most az eddigi legkisebbel: 2013. első negyedévében 1,09 milliárd dolláros árbevételt könyvelhettek el, ami 6 százalékkal volt alacsonyabb az előző negyedévhez képest. A veszteség összege ezúttal 146 millió dollárra rúgott három hónap alatt.  

Rory Read, az AMD elnöke és ügyvezetője reméli, hogy az újraszervezések után a nehéz piaci környezet ellenére is felgyorsul az üzletük az új termékeiknek köszönhetően. Az AMD-nek ebben segítség lehet idén például a Sonyval kötött megállapodás a PlayStation 4 processzoráról. A játékosokat tovább csábíthatja a gyártó Never Settle ajándékprogramja.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.