Hirdetés
. Hirdetés

Megállíthatatlan a Huawei

|

Közelebb kerül idén a piacvezető okostelefon-gyártó Samsunghoz a kínai vállalat a Strategy Analytics piackutató cég előrejelzése szerint.

Hirdetés

Hirdetés

A Strategy Analytics piackutató cég előrejelzése szerint a Samsung 323, a Huawei pedig 251 millió okostelefont fog értékesíteni 2019 egészében. Ezzel a koreai gyártó 21,3 százalékos, míg a kínai vállalat 17,7 százalékos piaci részesedéssel zárja az évet.

Egy évvel korábban a Samsung 20,3 százalékos, a Huawei pedig 14,4 százalékos részesedéssel büszkélkedhetett. Mindez azt jelenti, hogy bár a Samsung megőrzi piacvezető pozícióját, a két óriás közötti különbség 5,9 százalékpontról 3,6 százalékpontra csökken a Huawei-t sújtó amerikai szankciók ellenére.

Ami az Apple-t illeti, az amerikaiak kedvenc mobiljából, az iPhone-ból várhatóan 193 millió talál gazdára az idén a Strategy Analytics adattai szerint, ez 13,6 százalékos részesedésnek felel meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.