Hirdetés
. Hirdetés

Megdöbbentő dolgot művelt az Intel

|

A cég egyik vezetője nyilvánosan bocsánatot kért, amiért állandóan csúsznak a CPU-szállításokkal.

Hirdetés

Hirdetés

Példátlan dologra szánta rá magát az Intel: nyilvánosan bocsánatot kért a lapkaszállítási késedelmekért!

A cég kereskedelmi és marketingigazhatója, Michelle Johnston Holthaus a cég webhelyén közzétett levélben a gyártási nehézségekről írva elnézést kért azokért a nehézségekért, amiket a szállítási késedelmekkel a partnereknek okoznak.

Holthaus felhívta a figyelmet arra, hogy komoly beruházásokat végeznek a gyártás felpörgetése érdekében, ugyanakkor elismerte, hogy még nem sikerült minden problémát megoldaniuk.

A 14 nanométeres gyártási kapacitást már most sikerült bővíteniük,  és hasonlón dolgoznak a 10 nanométeres gyártás területén, de mindez nem jelenti azt, hogy a lapkahiány egyszeriben megoldódik.

Az Intel-vezető szerint az is problémát okoz, hogy nem tudnak komoly raktárkészletet felhalmozni, és így képtelenek rugalmasan alkalmazkodni az igények változásaihoz.

A karácsonyi szezonban az eladások várhatóan nőni fognak, így minden bizonnyal a CPU szállítások is csúcsnak majd, bár Holthaus szerint cége továbbra is "fáradhatatlanul" dolgozik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.