Hirdetés
. Hirdetés

Megint javulásban reménykedik a PC-s piac

|

Az iparági szereplők ismét azt remélik, hogy több megrendelést kapnak.

Hirdetés

A PC-s eladások meglehetősen gyengének bizonyulnak hosszú hónapok óta. Minden bizonnyal a helyzet tovább romlik a jövőben, bár egyesek szerint akár javulhat is, ha a Windows XP végre nyugdíjba vonul, és az üzleti szektor gépfejlesztésekbe kezd. Az iparág szereplői most ettől függetlenül is javulásban reménykednek

A Digitimes értesülései szerint az alkatrészgyártók már augusztusban több megrendelésre számítanak. Ez persze csak később hozhat érdemi változást, hiszen az alkatrészekből több mint egy hónap elteltével jöhetnek össze létező konfigurációk. A fellendülés időpontját ezért az utolsó negyedévre teszik. 

Ahogyan a Computex kiállítás előtt, most az IFA 2013 előtt is mindenki azt mondja, hogy a szeptemberi show új termékei és marketinghadjárata majd a vásárlás felé tereli a felhasználókat. A növekedés először Tajvan és Kína területén indulhat meg, de most globális javulásban reménykednek a szereplők. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.