Hirdetés
. Hirdetés

Meglepő áron érkezhet a Microsoft Surface

|

Már az is alapos meglepetés volt, hogy a Microsoft bejelentette júniusban a Surface RT tablet megjelentetését. Ha igazak a legutóbbi hírek, most még nagyobb meglepetést okozhatnak Redmondban a készülék fogyasztói árával.

Hirdetés

A Surface értékesítésének megkezdését október 26-ára tűzték ki, s a valószínű fogyasztói árát is megállapították, ami mindössze 199 dollár lesz az Engadget Microsofttól kiszivárgott értesülése szerint.

A forrás csak annyit árult el, hogy az értesülése a legutóbbi TechReady15 konferenciáról származik, ahol feltárták a Surface piaci bevezetésének minden részletét.

Ha a pletyka igaznak bizonyul, akkor a Surface a legjobb ár/képernyőméret mutatót produkálja, s nagyjából csak annyiba kerül majd, mint a Google Nexus 7. Ezzel a lépéssel a Microsoft alighanem nagy nyomást helyez az iPadre. A Surface tablet/ultrabook hibrid 10,6 hüvelykes képernyőt, teljes billentyűzetet és beépített támasztólábat tartalmaz.

A Microsoft a napokban jelentette be azt is, hogy a Dell, a Lenovo, az Asus és a Samsung gyártani foga a Windows RT tableteket. A Surface 199 dolláros ára biztos, hogy a költségszintet sem éri el – írja az Engadget. A Microsoft állítólag az OEM cégektől 85 dolláros licence-díjat kér az új eszközökre installált Windows RT-kért, ami lehetetlenné teszi a Microsofttal való versenyt. Érdekes, hogy a Toshiba bejelentette, nem fogja gyártani a windowsos tabletet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.