Hirdetés
. Hirdetés

Megnyílt a Dell lengyel gyára

|

A Dell már az új üzemében is gyárt termékeket - a 35 ezer négyzetméteres gyár Łódź közelében épült fel.

Hirdetés

A Dell első európai üzeme az írországi Limerickben működik, a Łódź-i gyár pedig kevesebb, mint egy év alatt készült el. Kezdetben 400 dolgozóval - akiket Limerickben képeztek ki - üzemel majd, de már januárban 1100-ra nő az alkalmazottak száma. A Dell új üzemében elsősorban a Latitude és az Inspiron notebookok gyártásával foglalkoznak, emellett azt tervezik, hogy a jövőben az asztali számítógépek és a szerverek összeszerelésében is részt vesznek. A közép- és kelet-európai ügyfelek mellett innen szolgálják ki a skandináv megrendelőket is.

A magyar piac számára a lengyel gyár megnyitása azt jelenti, hogy a rendelők hamarabb juthatnak termékeikhez, illetve, hogy hamarosan online szolgáltatás segítségével is maguk állíthatják össze a megvásárolni kívánt konfigurációt - ahogy az nyugatabbra lévő államokban évek óta szokás.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.