Hirdetés
. Hirdetés

Mégsem engedi el a Microsoft a mobilokat

|

Satya Nadella egy megjegyzése arra utal, hogy a Microsoft ezen a területen is beruházásokat tervez.

Hirdetés

Hirdetés

Mostanra nagyjából már mindenki tudja, hogy a Windows mobiloknak befellegzett. A Microsoft maga erősítette meg, hogy nem fejleszt új szolgáltatásokat a platformhoz, és bár 2019 közepéig gondoskodik a biztonsági javításokról, utána minden támogatást megszüntet.

Ugyanakkor Satya Nadella igazgató egy megjegyzése arra vall, hogy a Microsoft valamit mégiscsak tervez mobilfronton.

Nadella azt mondta, fejleszteni akarják platformjaikat és felhőszolgáltatásaikat, hogy a fejlesztők gyorsabban készíthessenek és értékesíthessenek PC-n, konzolon és mobilon futó játékokat.

Satya Nadella Microsoft-igazgató

A mobilok említése lehet persze véletlen is, ugyanakkor azt is bizonyíthatja, hogy a Microsoft nem tett le a mobileszközökről. Valószínűleg inkább ez utóbbiról van szó, mert más jelek is arra utalnak, hogy a Microsoft egy újszerű eszközön dolgozik.

A projekt Andromeda néven fut, és a találgatások szerint egy összehajtható képernyőjű eszközt rejt, amit tabletként és laptopként is használhatunk. Hogy tényleg ez az a "mobil", amiről Satya Nadella beszélt, nem tudni, de az egyre valószínűbb, hogy a Microsoft valami nagy dobásra készül ezen a területen.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.