Hirdetés
. Hirdetés

Megszűnik a UPC

|

A UPC márka a Vodafone márkanév alatt működik tovább áprilistól.

Hirdetés

Hirdetés

Révész Balázs, a Vodafone Lakossági Szolgáltatások Üzletágának vezérigazgató-helyettese a Portfolio.hu portálnak úgy nyilatkozott, hogy a UPC márkanév áprilisig fokozatosan meg fog szűnni, és Vodafone márkanév alatt fogják a vezetékes szolgáltatásokat is nyújtani.

Megkönnyíti az átállást, hogy a UPC és a Vodafone két, egymást nagyon jól kiegészítő cég kompetenciákban, lefedettségben és szolgáltatásportfólióban, s az üzlethálózat kapcsán nagyon fontos, hogy minden egyes értékesítő kollégájuk konvergens portfóliót tudjon értékesíteni, tette hozzá. A Vodafone főként vezetékes piaci pozíciója és ügyfélköre miatt vásárolta meg a UPC-t, amelyet az elkövetkező hónapokban teljesen magába olvaszt. 

A változás a különálló cégként működő, műholdas szolgáltatásokat nyújtó UPC Directet nem érinti.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.