Hirdetés
. Hirdetés

Megvan a tízezredik ügyfél

|

Szerte a világon mintegy 10 ezer, hazánkban pedig több mint 200 ügyfél használja az SAP Business One integrált vállalatirányítási rendszerét.

Hirdetés

Magyarországon a kisvállalatok számára létfontosságú, hogy az egyre élesedő piaci versenyben is helyt tudjanak állni. Ebben az SAP tapasztalata szerint nagy szerepe van az integrált vállalatirányítási rendszer meglétének. Mivel a magyarországi kisvállalatoknak nyugat-európai versenytársaikkal összehasonlítva jelentősen rövidebb idő állt rendelkezésére az organikus fejlődésre, így folyamataikat is rövidebb időn belül kellett kialakítaniuk.

Ez előnyként jelentkezik a versenyben, hiszen a hazai kkv-k, szemben külföldi versenytársaikkal, rugalmasabban képesek reagálni a piac igényeinek változásaira, legyen szó akár a gyártott termékről, a nyújtott szolgáltatásról vagy a versenyképesség érdekében végrehajtandó belső hatékonyságjavító intézkedésekről.

A kis- és közepes vállalatok felismerték azokat az előnyöket, amelyeket az integrált vállalatirányítási rendszerek nyújtanak nekik a sok kisebb funkciót (mint például a könyvelés, raktárkezelés) kezelő szoftvercsomagokkal vagy egyszerű táblázatokkal szemben - mondta Robert P. Anderson, a Gartner Research piackutató cég alelnöke.

Anderson szerint ők olyan globális szállítókban bíznak, amelyek nem csupán leszállítják ezeket az alkalmazásokat, hanem megbízható, hosszú távú partnerséget nyújtanak, a beruházás hosszú távú védelmét, valamint helyi jelenlétet az igazolt partnerhálózat segítségével.

Az SAP segíti a kisvállalatokat abban, hogy a fejlődés következő lépcsőfokaként áttekintsék vállalati folyamataikat, és azokat szükség esetén átalakítva, racionalizálva működhessenek hatékonyabban. A kifejezetten a 10-100 főt foglalkoztató kisvállalatok számára kifejlesztett SAP Business One több mint 40 országspecifikus verzióban érhető el az SAP 1200, értékesítésre, bevezetésre és karbantartásra szakosodott partnerénél. Magyarországon ma 26 partner foglakozik SAP Business One értékesítéssel.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.