Hirdetés
. Hirdetés

Megvette a Sanoma az Olcsóbbat.hu oldalt

|

A Sanoma az Olcsóbbat.hu oldallal immár két ár-összehasonlító oldalt tudhat magáénak.

Hirdetés

Laptársunk, a PC World információi szerint a Sanoma Budapest Zrt. felvásárolta az Olcsóbbat.hu ár-összehasonlító portált, amelyet a két fél hamarosan hivatalosan is bejelent.

A PC World Online-on olvasható információk szerint az oldal a jövőben függetlenül fog működni, vagyis nem vonják össze a médiavállalat tulajdonában lévő Kirakat.hu-val. A vételár egyelőre nem publikus.

A mostani lépésével a Sanoma jó helyzetbe kerül az ár-összehasonlító piacon, hiszen így a két oldalával (Kirakat.hu és Olcsóbbat.hu) látogatottságban utolérheti az Árukereső.hu-t, amely nemrég a dél-afrikai Napsters tulajdonába került (a Vatera és a TeszVest már korábban a tagjává vált). Az ár-összehasonlító oldalak piacának ráadásul még bőven van hova fejlődnie, így a mostani bevásárlás nagy valószínűséggel előbb-utóbb megtérül.

Forrás: PC World Online

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.