Hirdetés
. Hirdetés

Minden idők legjobb zenéi a karácsonyfa alatt

|

Szenteste felkerül a nagy streaming-oldalakra a Beatles.

Hirdetés

Az amerikai zenei magazin, a Billboard beszámolója szerint december 24-én több nagy streaming felületről is elérhető lesz a liverpooli gombafejűek teljes életműve. Egyelőre még nem tisztázott, hogy pontosan mely szolgáltatások kapnak jogot a Beatleshez, de a Billboard szerint a Spotify és Rhapsody biztosan köztük lesz. Szintén kérdéses, hogy a díjmenetes, vagy a fizetős szekcióba kerül, de ha hihetünk a Billboardnak, a Spotify-on talán ingyen is élvezhetjük az örökzöld nótákat.

A Billbord szerint egyébként a Beatles-életmű mindig is döcögősen alkalmazkodott az új technológiákhoz és terjesztési formákhoz: az iTunesra például csak 2010-ben, vagyis a zenebolt beindulása után jó hét évvel érkezett meg. A streaming alapú zenehallgatás divatja se tegnap indult, a Beatles zenéje mégis 2015 végéig elérhetetlen maradt erről platformról.

A Beatles persze örök és hallhatatlan, de az biztos, hogy John, Paul, George és Ringo annak idején fényévekkel jobban érezte az aktuális trendeket, mint életművük mai gazdái...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.