Hirdetés
. Hirdetés

Mit is kínálnak nekünk valójában a Cloud szolgáltatók?

|

Cloud VPS-t vagy fizikai VPS-t?

Hirdetés

Sajnos egyre több szolgáltató árulja Cloud VPS-ként fizikai VPS szolgáltatását.

Jól át kell gondolnunk, hogy kit választunk, ugyanis a fizikai VPS-el szemben a Cloud VPS hatalmas előnye, hogy az erőforrások mennyisége korlátlan és igény szerint méretezhető.

Nézzük meg, mi is valójában a fizikai VPS? Egy különálló, bérelhető terület a szerver rack-ben. Ezt a fajta szolgáltatást azoknak ajánljuk, akiknek többre van szüksége, mint egy webtárhely, de nem szeretne különálló szervert üzemeltetni.

A szerver adminisztráció két biztosított interfészen (Control Panel PLESK és Power Panel-en) keresztül történik. Mi a virtuális szervereket DELLszerverekkel szolgáltatjuk. Az összes szerver saját Adatközpontunkban található. Így garantáljuk minden ügyfelünknek a maximális teljesítményt, stabilitást és a szerverek állandó elérhetőségét. Az adminisztrációs felület segítségével könnyen feltölthetőek az adatok. Az ügyfél könnyen személyre tudja szabni a szolgáltatásokat és teljes körű hozzáférést kap Virtuális szerveréhez. A nagy tudású, könnyen kezelhető adminisztrációs felület gyors és könnyű menedzselést biztosít.

Cloud VPS Szerver

A Cloud VPS-el (Cloud Szerver Smart) a virtualizációs szoftverek terén vezető VMware technológiához juthat hozzá, a legújabb SSD tárolókra bízhatja adatait garantált minőségi kapcsolattal az olasz és már külföldi hálózatok felé. Ezen kívül az Aruba adatközpontjaiban elhelyezett virtuális szerverek teljesen hibamentesek, mivel megfelelnek a legmagasabb megbízhatósági követelményeknek, garantált a 99,8%-os rendelkezésre állás.

Az ArubaCloud VPS gyorsan és könnyedén aktiválható felhő infrastruktúránkban. Cloud VPS szolgáltatásunkat előre beállított konfiguráció jellemzi, amely 4 méretben választható, VMware alapon, beépített SSD tárolóval. A már 300 Ft/hó ártól elérhető ArubaCloud VPS egyesíti a megfizethetőséget és a magas teljesítményt. A legújabb technológiának köszönhetően a legmagasabb teljesítményt és széles-sávú kapcsolatot verhetetlen áron biztosítja.

Költséghatékony megoldás, mely lehetővé teszi néhány lépésben egy vagy több szerver aktiválását, 4 méretből, 65 sablonból és operációs rendszerből kiválasztva, továbbá ez a szolgáltatás előre konfigurált és használatra kész.

Az ArubaCloud VPS választása egy egyedülálló felhasználói élményt, e-mailes és telefonos támogatást, valamint Control Panelt is magába foglalja, mely lehetővé teszi bármikor a szerverek ki- és bekapcsolását, archiválását és törlését.

További információkért látogasson el weboldalunkra: https://www.arubacloud.hu/

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.