Hirdetés
. Hirdetés

Mobilszolgáltatók újdonságai

|

A Pannon-nál három hónapig havidíjmentesen lehet igénybe venni az "5 perc után 0 Ft"szolgáltatást. A Vodafone újabb 3G-s mobiltelefont kínál előfizetőinek.

Hirdetés

Három hónapig havidíjmentesen kínálja az "5 perc után 0 Ft" szolgáltatást a Pannon november 5-ig megkötött minden új kártyás és számlás előfizetéshez. Az "5 perc után 0 Ft" szolgáltatás megrendelésével a Pannon ügyfelek a hálózaton belüli hívásokért az első öt percben a hívás hosszának megfelelő percdíjjal számított összeget, míg az öt perc feletti részért 0 forintot számláz ki. A kedvezményes időszak után a szolgáltatás havidíja 590 Ft.

Október elején újra bővül a Vodafone harmadik generációs telefonjainak választéka, a kínálatban megjelenik a Sony Ericsson K800i. A mobilszolgáltatónál tizenkét3G-s készülék közül lehet választani.

A Sony Ericsson K800i egy Cyber-shot digitális kamera és egy kisméretű, modern funkciókkal ellátott 3G mobiltelefon egyben. A készülék fejlett üzleti funkciói mellett kiemelkedőek a telefon képkészítési és kezelési paraméterei, 3,2 megapixeles kamera automata fókusszal, beépített xenon vakuval és kép-, illetve videostabilizáló funkcióval rendelkezik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.