Hirdetés
. Hirdetés

Munkavállalói résztulajdonosi programot indít a Magyar Telekom

|

A program keretében a Magyar Telekom Nyrt. és a T-Systems Magyarország Zrt. munkavállalóinak döntő többsége részvényjuttatásban részesülhet. A program a vállalat rendes juttatási csomagján felüli javadalmazási elemet jelent.

Hirdetés

A Magyar Telekom Nyrt. és a T-Systems Magyarország Zrt. munkavállalói idén júniusi árfolyamértéken 100 ezer forintnyi részvényjuttatásban részesülhetnek 2017-ben. A részvényekkel osztalékra való jogosultsághoz is juthatnak a cégek munkavállalói. A részvényjuttatás feltétele, hogy a Társaság 2016. december 31-én lezárt évre vonatkozó tényleges MT-Hungary szegmens működési szabad Cash Flow mutatója meghaladja a 2015. december 31-én lezárt év azonos mutatóját.

2016 júliusában a Magyar Telekom legfeljebb 1,6 millió saját részvényt vásárol a szabadpiacon, és ezeket a részvények kezelésére létrehozott munkavállalói résztulajdonosi program szervezetben (MRP Szervezet) helyezi el. 

 

A működési szabad Cash Flow mutatóra vonatkozó feltétel teljesülése előreláthatólag 2017 februárjában válik ismertté, amelyet követően az MRP Szervezet várhatóan 2017 áprilisában osztja ki a részvényeket legfeljebb 7 500 munkavállaló között. Az átadást követően a részvények minden további korlátozás nélkül állnak a jogosultak rendelkezésére.

"Sikereink kapcsán nem felejthetjük el, hogy eredményeinket munkavállalóink erőfeszítéseinek köszönhetjük. A munkavállalói résztulajdonosi program segítségével egyszerre tudjuk kifejezni elismerésünket az eddigiekért és adhatunk új lendületet és motivációt a folytatásra a tulajdonosi szemlélet erősítésével" - hangsúlyozta Christopher Mattheisen vezérigazgató. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.