Hirdetés
. Hirdetés

Nagy a kereslet a drága GeForce GTX Titanra

|

Már több fogyott a GeForce GTX Titanból, mint a GTX 690-ből.

Hirdetés

Az NVIDIA azért is lehetett büszke a GeForce GTX Titan videokártyájára annak megjelenésekor, mert sikerült elérnie, hogy egyetlen GPU-val ugyanolyan jó teljesítményt adjon a felhasználóinak a kezébe, mint a dual-GPU-s GeForce GTX 690-nel. Most újabb oka is lehet erre a gyártónak. 

A GTX Titan eladásai messze nem úgy alakulnak, ahogyan arra az NVIDIA számított. Ami azt illeti, nem fűztek nagy reményeket az egyébként sokat emlegetett kártya iránt, ugyanis az ára meglehetősen magas, a kezdetekben pedig a hozzáférhetőséggel is akadtak gondok néhol. 

Ennek ellenére az 1000 euróba kerülő vezérlő igen jól teljesített a piacon, és még a gyártóját is meglepte azzal, hogy mennyire keresett. Persze nem az Android népszerűségére kell gondolni a keresett szót illetően, azonban a felsőkategóriához mérten jól szerepel a GTX Titan. Mindössze három hónap alatt több GeForce GTX Titan fogyott, mint ahány darabot sikerült eladni több mint egy év alatt a GTX 690-ből. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.