Hirdetés
. Hirdetés

Nagy fogást csinált az Autodesk

|

A cég egymilliárd dollárért felvásárolta a vízgazdálkodási szoftvereket fejlesztő Innovyze-t. A tranzakcióval az Autodesk a szakterület fontos szereplőjévé vált.

Hirdetés

Az Autodesk  bejelentette, hogy egymilliárd dollárért megvette a vízinfrastruktúra modellezésére, szimulációjára és elemzésére szolgáló technológiát fejlesztő Innovyze-t. Az Autodesk, amely még egyetlen korábbi cégfelvásárlása során sem költött el ekkora összeget, ezzel a tranzakcióval a speciális szakterület end-to-end szoftverellátójává lépett elő.

Hirdetés

A Portlandban működő Innovyze technológiáját vízgyűjtő és árvízvédelmi rendszereket, vízműveket, csatornahálózatokat kezelő szervezetek használják világszerte. Az Autodesk az Innovyze portfólióját saját tervező és elemző szoftvereivel (Autodesk Civil 3D, Autodesk InfraWorks, Autodesk Construction Cloud) akarja párosítani, és meghatározó szereplővé akar válni a vízgazdálkozás területén.

Közel kilenc milliárd liter víz meg pocsékba minden évben a szivárgások és csőtörések miatt, de nem tudjuk kijavítani vagy kezelni az olyan problémát, amit nem látunk, mondta Amy Bunszel, Autodesk egyik vezetője. Az Innovyze működési elemző, megosztás-modellező és vagyonkezelő portfóliója olyan betekintést nyújt, amelynek segítségével a bajok, hibák még azelőtt azonosíthatók, hogy hatásuk katasztforálissá válna.

2017 óta az Autodesk az Assemble, a BuildingConnected, a PlanGrid, a Pype és a Spacemaker vállakozást vette meg, összesen 2,4 milliárd dollárért -  ehhez jön most hozzá a Innovyze-ért kifizetett egymilliárd dollárt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.